Inspiratie voor uw woning

Wilt u weten op welke manieren u uw huis veiliger en comfortabeler kunt maken? Lang zult u wonen heeft verschillende folders waarin u per ruimte inspiratie op kunt doen over mogelijkheden. Handig als u toch al plannen heeft om te verbouwen of nadenkt over maatregelen die u huis voorbereiden op de toekomst. U vindt er tips voor de keuken, de badkamer, de woonkamer, de slaapkamer en zelfs voor de hal. Want ook in uw hal kan het vaak een stuk handiger, praktischer en veiliger. U kunt de folders op deze site eenvoudig online bekijken of downloaden.

Wandel door het digitale Lang zult u wonen-huis

In het digitale huis van Lang zult u wonen kunt u op uw gemak kijken hoe een veilige en comfortabele woning er van binnen uitziet. Per ruimte ziet u de mogelijkheden toegepast met een korte toelichting. U kunt door het huis 'wandelen' en een kijkje nemen  in de keuken, de hal, de woonkamer en badkamer van Lang zult u wonen. Lang zult u wonen heeft ook een video met rondleiding door het digitale huis. In 15 minuten bezoekt u alle vertrekken en krijgt u tips en doet u inspiratie op.

Woontips, advies en actuele informatie

Waarom is levensloopbestendig wonen zo belangrijk? Wat kunt u doen om valongelukken tot een minimum te beperken? En waar kunt u terecht voor hulp of advies? Op deze site van de gemeente Coevorden en Lang zult u wonen vindt u nieuws woontips, adviezen en actuele informatie. Bijvoorbeeld over nieuwe financiële regelingen en andere mogelijkheden in uw gemeente.